PlayWear Padel Gripsokken

24 reviews

Aanbiedingsprijs€22,95  


PlayWear Gripsokken Zwart
Ga voluit voor de zege.
  

Je vrienden verslaan bij padel. Dat is het enige wat telt van zodra je het veld opstapt. Dankzij onze gripsokken kan je daar nu voluit voor gaan.

Wat zijn gripsokken nu? Gripsokken zorgen voor een ongezien gevoel van eenheid tussen je voet en schoen. De unieke anti-slip pads op de onderkant van de kous zorgen daar voor. Dankzij de extra grip van de anti-slip pads, worden bewegingen en fricties van jouw voet in jouw schoen tot een minimum herleidt. Je gaat dus minder glijden in je schoen, waardoor je meer enkelstabiliteit hebt. Daarnaast is de kans op blaren minimaal, aangezien de wrijving tussen jouw voeten en schoenen wordt weggenomen. 
De kans op blessures is dus kleiner met gripsokken. 

  • Extreem comfort en stabiliteit. In elke schoen, in alle omstandigheden.
  • Optimale ondersteuning aan de enkel door een ideale verhouding nylon, katoen en spandex. In samenwerking met de grip leidt dit tot minder verstuikte enkels ten gevolge van zijwaartse bewegingen.
  • Gedaan dus met schuiven tijdens explosieve bewegingen, richtingsveranderingen en afremmen
  • Maximale krachtoverbrenging dankzij de antislip polyester pads, wat resulteert in meer snelheid en reactiviteit.
  • Kortom: verbeter je prestaties en verhoog het comfort
Onze beloftes en garanties

We begrijpen dat online shoppen soms een sprong in het onbekende lijkt. Daarom telt bij ons 'niet-tevreden-geld-terug'. Laat ons binnen de 14 dagen na levering weten dat u niet tevreden bent en wij storten het aankoopbedrag terug! 
Daarbovenop geldt een garantie van 30 dagen. Indien de sokken fabrieksfouten bevatten of kapot gaan na normaal gebruik, sturen wij u kosteloos een nieuw paar!