Onverslaanbaar comfort tijdens het padellen: PlayWear Gripsokken

Schuiven of bewegen in je padelschoenen, een pijnlijke achillespees, blaren, te strakke veters… Herkenbare problemen die verleden tijd zijn met de PlayWear gripsokken. Lees hier wat de voordelen zijn!

IK WIL NU AL BESTELLEN

GA VOOR FEILLOZE GRIP EN VERMINDER BLESSURES

Gripsokken bieden voordelen op verschillende vlakken en zijn gericht op niets anders dan blessures voorkomen en extra comfort.
De grippads op de zool zorgen ervoor dat je niet meer schuift in je schoenen (denk hierbij aan situaties met scherpe & snelle richtingsveranderingen en/of natte voeten vanwege zweet of regen).
Omdat je voet niet doorschuift in je schoen, zal je minder snel je enkel omslaan en verstuiken.

Zoals gezegd, beweegt je voet dus minder in je schoen. Zo rekenen we af met wrijving tussen je voet en de binnenkant van je schoen. Daardoor vermijd je blaren en irritaties aan de achillespees.
Tot slot zijn er nog andere kwaaltjes die verminderd worden dankzij de gripsokken (denk maar aan blauwe teennagels omdat je voet doorschiet bij krachtige bewegingen).

PRESTATIE VERBETERING

Gripsokken zorgen ervoor dat je geen kracht verliest en een maximale kracht behoudt in de afzet van voet naar voet. Ze geven je een perfecte stabiliteit. Je bent voortaan niet meer afgeleid door het schuiven van je voeten in je padelschoenen. Er gaat geen kracht en snelheid verloren domweg door verkeerde kousen te dragen. Je kan comfortabeler anticiperen én reageren. Gedaan met je zorgen te maken over last aan je voeten. Gripsokken zijn de juiste beslissing om je prestaties naar een hoger niveau te tillen! 

ONVERSLAANBAAR COMFORT

Gripsokken zijn gemaakt uit duurzame stoffen en zorgen voor een aanzienlijke vermindering van wrijving en ongemakken tijdens wedstrijden en trainingen.

Bij het aantrekken van de sokken voel je meteen dat ze optimaal aanvoelen. Dankzij spandex verkrijg je een ultieme en ideale pasvorm om één te worden met je schoenen.

Dat wil ik ervaren!
  • Padelsokken PlayWear Blauw Grip
1 van 3