WAT ZIJN GRIPSOKKEN?

   Schuiven of bewegen in je padelschoenen, een pijnlijke achillespees, blaren, te strakke veters… Herkenbare problemen die verleden tijd zijn met de PlayWear gripsokken. Lees hier wat de voordelen zijn!

   IK WIL NU AL BESTELLEN

   GA VOOR FEILLOZE GRIP EN VERMINDER BLESSURES

   Gripsokken bieden voordelen op verschillende vlakken en zijn gericht op niets anders dan blessures voorkomen en extra comfort.
   De grippads op de zool zorgen ervoor dat je niet meer schuift in je schoenen (denk hierbij aan situaties met scherpe & snelle richtingsveranderingen en/of natte weersomstandigheden).
   Omdat je voet niet doorschuift in je schoen, zal je minder snel je enkel omslaan en verstuiken.

   Zoals gezegd, beweegt je voet dus minder in je schoen. Zo rekenen we af met wrijving tussen je voet en de binnenkant van je schoen. Daardoor vermijd je blaren en irritaties aan de achillespees.
   Tot slot zijn er nog andere kwaaltjes die verminderd worden dankzij de gripsokken (denk maar aan blauwe teennagels omdat je voet doorschiet bij krachtige bewegingen).

   PRESTATIE VERBETERING

   Gripsokken zorgen ervoor dat je geen kracht verliest en een maximale kracht behoudt in de afzet van voet naar voet. Ze geven je een perfecte stabiliteit. Je bent voortaan niet meer afgeleid door het schuiven van je voeten in je voetbalschoenen. Er gaat geen kracht en snelheid verloren domweg door verkeerde kousen te dragen. Je maakt nòg betere acties op hoge snelheid en je kan eenvoudiger anticiperen. Weg met de ontelbare zorgen over last aan je voeten. Gripsokken zijn dus de ideale beslissing om je eigen prestaties naar een hoger niveau te tillen! 

   DUURZAAM MATERIAAL

   Gripsokken zijn gemaakt uit duurzame stoffen en zorgen voor een aanzienlijke vermindering van wrijving en ongemakken tijdens wedstrijden en trainingen.

   Bij het aantrekken van de sokken voel je meteen dat ze optimaal aanvoelen. Dankzij spandex verkrijg je een ultieme en ideale pasvorm om één te worden met je schoenen en de bal.

   Dat wil ik proberen!
   • Padelsokken PlayWear Blauw Grip
   1 van 3

   Om op en top te presteren, moeten alle factoren optimaal zijn: snelheid, oefening, behendigheid, kracht, maar ook comfort. Daarom vertrouwen profspelers op de gripsokken van PlayWear. Bjorn Engels, Maarten Vandevoordt en Yannick Thoelen mogen wij daarom ook onze brand ambassadors noemen!

   Van het Noorden in Nederland met spelers bij FC Groningen tot het Zuiden van België in RSC Charleroi. Spelers van allerlei profclubs spelen met PlayWear gripsokken. Welke spelers en clubs, ontdek je op ons Instagram profiel!