SOLDES: Maintenant jusqu'à -50% sur 3 paires de gripsocks !

Waarom gripsokken?

Waarom gripsokken?

EXTRA GRIP IN JE SCHOENEN MET PLAYWEAR!

 

Vermijd blessures, optimaliseer je trainingen en haal het beste uit jezelf!

 

Schuiven of bewegen in je voetbalschoenen, pijnlijke blaren, te strakke veters en ga zo maar door… Herkenbare problemen, die voortaan verleden tijd zijn met de speciale PlayWear gripsokken. Be like a pro en maximaliseer de grip in je voetbalschoenen. Wat daar de voordelen van zijn? Dat leggen we zo uit!


GA VOOR FEILLOZE GRIP EN ONEINDIG DRAAGCOMFORT

 

De sokken van PlayWear zijn geen gewone sokken, maar gripsokken. Oké, maar wat zijn gripsokken nu juist? Gripsokken bieden voordelen op verschillende vlakken en zijn gericht op niets anders dan blessures voorkomen en extra comfort. Ze zorgen voor een betere grip en ondersteuning van de enkel en spieren.

 

De extra grip zorgt ervoor dat je niet meer schuift in je schoen (denk hierbij aan situaties met scherpe en snelle richtingsveranderingen en/of natte
weersomstandigheden). Daardoor maak je komaf met blaren en ook enkelblessures verminderen drastisch.

 

De compressie zorgt voor een optimale doorbloeding met betere recuperatie en ondersteuning van spieren (in je enkels en voeten) als gevolg.

PRESTATIEVERBETERING

 

Gripsokken zorgen ervoor dat je geen kracht verliest en een maximale kracht behoudt in de afzet van voet naar voet. Ze geven je een perfecte stabiliteit. Je bent voortaan niet meer afgeleid door het schuiven van je voeten in je voetbalschoenen. Je maakt nòg betere acties op hoge snelheid en je kan eenvoudiger anticiperen.

 

Weg met de ontelbare zorgen over last aan je voeten. Gripsokken zijn dus de ideale beslissing om je eigen prestaties naar een hoger niveau te tillen! 


DUURZAAM MATERIAAL

 

Gripsokken zijn gemaakt uit duurzame stoffen en zorgen voor een aanzienlijke vermindering van wrijving en ongemakken tijdens wedstrijden en trainingen.

 

Dankzij de anti-slip noppen aan de onderkant van onze sokken, krijg je extra veel grip. Je schiet niet naar voren en zo kan je met gemak op hogere snelheid voetballen. De compressiezone waakt over de stabiliteit van je enkels.

 

Dankzij spandex (onesize 40-46) verkrijg je een ultieme en ideale pasvorm om één te worden met je schoenen en de bal.

EERSTE KEUZE VAN VELE PROFVOETBALLERS! 

Om op en top te presteren, moeten alle factoren optimaal zijn: snelheid, oefening, behendigheid, kracht, maar ook comfort. Daarom vertrouwen vele spelers en keepers op de gripsokken van PlayWear.

 

Van het Noorden met spelers bij FC Groningen tot het Zuiden in de Spaanse Liga. Spelers van allerlei profclubs spelen met PlayWear gripsokken. Welke spelers en clubs, ontdek je op ons Instagram profiel!


PlayWear Gripsokken 2.0 - PlayWear
€22,95€22,95

français fr