WAT ZIJN GRIPSOKKEN?

Les chaussettes antidérapantes sont des chaussettes de sport techniques. Elles sont dotées de coussinets d'adhérence sur la semelle et le talon. Ces coussinets empêchent le pied de bouger ou de glisser dans la chaussure lors de changements de direction explosifs, de sauts, d'accélérations ou de freinages.

J'ai envie d'essayer !

WAAROM GRIPSOKKEN DRAGEN?

Wanneer je voet schuift of beweegt in je schoen, zijn daar een aantal negatieve gevolgen aan verbonden. Niet alleen op vlak van blessures, maar ook voor je prestaties is het verre van optimaal.

Gripsokken basketball waarom gripkousen basketbal

GA VOOR GRIP EN VERMIJD BLESSURES

Als je voet tijdens het voetballen beweegt in je schoen, dan ga je jezelf met je tenen letterlijk proberen vastgrijpen om niet meer te schuiven. Hierdoor moeten je voetspieren extra werken en kunnen ze overbelast geraken. Dat zorgt op zijn beurt voor extra belasting op de achillespees, met irritaties en mogelijks ontstekingen tot gevolg. Daarnaast ontwikkel je blaren door de wrijving tussen je schoen en je voet. Door gripsokken te dragen neem je die beweging en wrijving weg. Zo vermijd je blaren, voet- & achillespeesblessures!

Gripsokken basketball waarom gripkousen basketbal

PRESTEER OPTIMAAL...

... Je verdient het! Gripsokken zorgen ervoor dat je geen kracht verliest en een maximale kracht behoudt in de afzet van voet naar voet. Ze geven je een perfecte stabiliteit. Je bent voortaan niet meer afgeleid door het schuiven van je voeten in je voetbalschoenen. Er gaat geen kracht en snelheid verloren domweg door verkeerde kousen te dragen. Je maakt nòg betere acties op hoge snelheid en je kan eenvoudiger anticiperen. Weg met zorgen over last aan je voeten. Gripsokken zijn dus de ideale beslissing om je eigen prestaties naar een hoger niveau te tillen! 

Dat wil ik ervaren!

Premier choix des pros

  • Bjorn Engels Garrincha Antwerpen PlayWear Gripsokken
  • Yannick Thoelen witte gripsokken PlayWear KV Mechelen
  • Dante Vanzeir Gripsokken Zwart PlayWear New York Red Bulls
  • Jordi Van Lerberghe Gripsokken Wit PlayWear
  • Ibtissam Bouharat gripsokken KV Mechelen PlayWear
  • Denis Prychynenko Gripsokken Zwart PlayWear KMSK Deinze
1 sur 8

Om op en top te presteren, moeten alle factoren optimaal zijn: snelheid, oefening, behendigheid, kracht, maar ook comfort. Daarom vertrouwen profspelers op de gripsokken van PlayWear. Antonia Delaere, Yannick Thoelen en Ibitssam Bouharat mogen wij daarom ook onze brand ambassadors noemen!

Van het Noorden in Nederland met spelers bij FC Groningen tot het Zuiden van België in RSC Charleroi. Spelers van allerlei profclubs spelen met PlayWear gripsokken. Welke spelers en clubs, ontdek je op ons Instagram profiel!